Reviews


5 stars after 311 reviews
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en snel bezorgt als je er om vraagt 7/6/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/5/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het concept is goed over nagedacht. Goede kwaliteit en service. Zeker de persoonlijke benadering is erg positief. Foutjes worden keurig opgelost. πŸ‘ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/5/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed verzorgd, snelle bezorging, en het belangrijkste het was heerlijk en vers! 7/3/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De Funky chicken besteld en die was super lekker! Binnenkort snel de zalm proberenπŸ˜ƒ 7/3/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/3/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/2/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kids dit keer weer meegenoten van een pokebowl. Zoals altijd weer top&heerlijk β™₯️ 7/2/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Leuke verassing om te zien welke aandacht er wordt besteed aan de tas waarin de pokebowl wordt meegegeven. 7/2/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel erg lekker, vers, snel en een vriendelijke persoonlijke boodschap op de tas. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/28/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super gegeten! Snelle bezorging, zeker de centjes waard. En ja: de grote versie van Pokebowl is genoeg om vol van te zitten, voor mensen die van genoeg eten houden. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/28/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon zoals altijd weer super! Ben onderhand vaste klant en dat blijf ik zeker 😁! 6/27/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijk 6/27/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/27/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Hoi hoi...het ging gelukkig nog net goed....ik kreeg in 1ste instantie het verkeerde zakje......ik moest hem ff terug roepen....net optijd gelukkig.....maar ik heb lekker gegeten.....gr. Beppie 6/27/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/27/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/26/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top ! 6/26/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/25/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/25/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/25/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/25/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/24/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was wederom heerlijk. Moest helaas zoeken naar de sesamzaadjes. 6/24/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was weer (zoals tot nu toe altijd) perfect! Super vers, in de juiste verhouding, snel geleverd en met liefde en persoonlijke aandacht gemaakt - dat zie je en dat proef je! Dat was echt weer genieten! Dank je wel Poké & Sweets! 6/24/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer heerlijk 6/24/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/22/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten. Top service. 6/22/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was top en tasje was leuk versierd 6/22/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super smaakvol, duidelijke site, snelle service. Ik miste op de site alleen allergenen info. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/21/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker eten, met zorg verpakt én met een persoonlijk tintje aangevuld met vriendelijke bezorging. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/21/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/21/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk gegeten, een heerlijk dessert. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/21/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dank je wel lieverds 🍰🍰......πŸ˜‰πŸ‘ 6/20/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/20/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/20/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/20/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/19/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Aanrader als je niet zelf wil koken en toch gezond én lekker wil eten. Supervers, verrassende combinaties. En een prima service. Ik ben fan 6/19/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/19/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/18/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/17/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Makkelijk online te bestellen, je bestelling is goed te volgen. En heerlijke poke bowl gehad als lunch! 6/17/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het smaakte heerlijk en de bezorger was erg vriendelijk! 6/15/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het was weer geweldig. heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Blijf in herhaling vallen, maar dit is echt een toptent mensen !!! 6/13/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom top !! 6/13/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op aanraden van onze dochter hier eten besteld. Niets teveel gezegd, super lekker eten, echt heel vers! Gaan we vaker doen! 6/13/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/13/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! Alleen dit keer ruim een uurtje erop moeten wachten helaas. 6/13/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk, goed verzorgd, leuke bezorging, aan te raden πŸ‘ 6/13/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldige service, heerlijke pokebowls. Zeker een aanrader! 6/12/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk gegeten. Ga zo door. Lekker en ook nog gezond !! 6/12/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/11/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/11/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/11/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker gegeten ! Fijn dat ze glutenvrije keuzes hebben. Bezorging was snel, en de bezorger heel aardig ! Aanrader πŸ‘πŸ» 6/11/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/11/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/10/2020
Poke en Sweets 5 stars after 311 reviews
Poke en Sweets