Reviews


5 stars after 1796 reviews
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/25/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/24/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super, heerlijk gegeten, top! 3/23/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke verse pokebowl.Goede en nette service This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/19/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom een heerlijke poké bowl. Bij mijn bestelling had ik een fout gemaakt in de adressering voor bezorgen. Even contact opnemen met Poké & Sweets waarbij je zeer vriendelijk wordt geholpen. Bestelling zoals altijd met een persoonlijk tintje op de bezorgtas. Gerechten heerlijk met verse, frisse ingrediënten. Zeker aanrader en voor ons op de herhaling! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/19/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/19/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Toppers! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/19/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/17/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker en altijd vriendelijke bezorgers! 3/15/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten. Verse producten en snel geleverd in een vrolijke tas. 3/14/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/14/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker en TOP Service ❤️ 3/13/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bestelling kwam wat later dan aan was gegeven. Hiervoor werd ik erg vriendelijk gebeld, zodat ik me geen zorgen hoefde te maken. Eenmaal aangekomen kreeg ik vanwege de vertraging gratis macrons erbij. Ben heel erg blij met deze service! 3/13/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eigenaar deed vrij grof tegen zijn medewerker, werden er erg ongemakkelijk van. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/12/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/12/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer helemaal top👍🏻 3/11/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker zoals altijd. 3/10/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk lekker vers 3/9/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Absolute aanrader! Heerlijk eten en ongelofelijk vriendelijke personeel. Top Poke bowl tent!! Ik hoef nergens anders meer naar toe :-)))) 3/7/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke Poke Bowl met veel verse ingrediënten en niet zoals bij sommige andere bedrijven met heel veel rijst. Echt top! En de tekeningen op de tasjes maken je dag ook gelijk vrolijk en goed 😃 3/6/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed!! En met aandacht bereid en bezorgd!! 3/4/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk naar volle tevredenheid 3/4/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer erg lekker en vers en snel bezorgd door vriendelijke bezorgster echt top weer 3/2/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en de service was buitengewoon goed! 3/2/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
snel geleverd en goed. 2/27/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten is altijd lekker. Ik verwacht soms bij de vega opties veranderingen maar zo is ool heel lekker. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/26/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk, altijd een feestje 2/25/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg goed en lekker 2/23/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/22/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super service en vatten feedback keurig op! 2/20/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/14/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 2/10/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Te lekker, kunnen jullie de bestelling bewaren dan hoef ik m niet elke keer opnieuw in te toetsen 2/10/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom lekker 2/7/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik ben erg netjes geinformeerd tijdens de bestelling. Alles zag er ook leuk en netjes uit. Ik heb genoten van mijn pokebowl :-) 2/6/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk goede kwaliteit, snelle bezorgservice en een fijne website om te bestellen! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/5/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijke verse pokebowls. Snel en netjes bezorgd😋 2/4/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
2/4/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/1/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Verrukkelijk, als altijd, de spicy tonijn! Heerlijk pittige wasabi- en sesamsaus erbij, en gember het was weer een feestje!! Wim en Lilianne This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/29/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/29/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer erg goed en een super nette bezorger 1/28/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was echt lekker vers en snelle bezorging door een vriendelijke bezorger echt voor herhaling vatbaar 1/28/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/27/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/25/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was weer lekker. Jammer dat mango en kip niet meer te bestellen is. Dat waren onze favoriet! 1/24/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker! 1/24/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
prima service en eten, zoals altijd. 1/24/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/23/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/22/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een prachtig bedrijf met heerlijke producten -en een persoonlijke touch. 1/20/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en snel 1/20/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/20/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 1/19/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima poke bowl, jammer dat de extra surimi vergeten was 1/19/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/18/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldige service en heerlijk eten! 1/17/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg goede Pokebowl! Nette service en leuke tasjes 🙂 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/15/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker eten en een goede service! 1/14/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/13/2023
Poke en Sweets 5 stars after 1795 reviews
Poke en Sweets