Reviews


5 stars after 893 reviews
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd geweldig This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/18/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/18/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/18/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/17/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/17/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/17/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom goed en lekker! Snel bezorgd in papieren zak met persoonlijke boodschap. Om blij van te worden :-) 4/17/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het verschil tussen de ene bowl (mooi opgemaakt) - en de andere (flink ingezakt) was erg groot. Missertje? 4/17/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben heerlijk gegeten. Alles was lekker vers en snel bezorgd. 4/16/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/16/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd weer super verzorgd, op tijd en echt vers en lekker πŸ˜‹ 4/16/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/15/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/15/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en altijd op tijd bezorgd. We blijven fan. 4/12/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt goeie man 4/12/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super goed personeel. Geweldig eten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ontdekking! Zeer snel en heerlijk! Aanrader. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/10/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/10/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel en lekker πŸ‘πŸΌ 4/10/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooi op tijd bezorgd, heerlijk gegeten, top dus! 4/10/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten en fijne service! 4/9/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/9/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk!! Snelle bezorging. Leuke tekst op de tasπŸ₯° Altijd een feest om te bestellen. 4/9/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/8/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd snelle levering, alles vers, mooi opgemaakt, aanrader vinden wij! 4/8/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/8/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was super lekker en snel bezorgd! 4/8/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/7/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten weer! De taart was ook erg lekker, een aanrader! Bedankt weer Poke en Sweets! 4/7/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker gegeten! Bestellen ging gemakkelijk en bezorging was volgens afspraak en bezorger was heel vriendelijk. Leuke boodschap op verpakking. 4/6/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging, vriendelijke bezorger en erg lekkere poke bowls. Wij gaan hier zeker vaker bestellen. 4/6/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
zoals altijd grandioos!! en super service thnx 4/5/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/5/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd in orde, snel en lekker. Topadres. 4/5/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was een heerlijk maalπŸ’ͺ🏽 4/5/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere poke bolwl!!! Ook een super knappe bezorger, heette Timme volgensmij... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk 4/2/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk was het weer heerlijk. En een snelle vriendelijke bezorging 4/2/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/2/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Normaal krijgen we topkwaliteit maar vanavond kregen we twee maaltijden die al helemaal door elkaar gehusseld waren. Daarnaast zat er ook lente-ui in, die ik niet besteld had. Hopelijk is de volgende weer wel tiptop 😊 4/2/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/2/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker. Goed vers. 4/1/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten. Prima kwaliteit! 3/31/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging en heerlijke poke bowls! 3/31/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekker, supersnel en supervers! 3/30/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/29/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pokebowl , zelf samengesteld en hele snelle en goede service!πŸ₯° 3/29/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker 3/29/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Toppie! 3/29/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerste keer besteld, bezorging was binnen de opgegeven tijd. Leuke persoonlijke tekeningen op de papieren tas gemaakt. De pokebowl was heerlijk van smaak, verse groente en goed gevuld This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker en top service!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/27/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/27/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een omschrijving van de verschillende sausjes, zou ik wel handig vinden. 3/26/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke Pokbowls & Macarons! 3/26/2021
Poke en Sweets 5 stars after 893 reviews
Poke en Sweets