Reviews


5 stars after 1487 reviews
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/28/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke poke bowl! Super leuke en goede service bij afhalen. 5/28/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/28/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/27/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals ik het gewend ben 5/27/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! 5/27/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zelf je Pokebowl samenstellen is ook Top 5/26/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
uitstekende bowls en snel bezorgd 5/23/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/23/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/22/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk genoten van mijn zelfsamengestelde bowl, bezorgd door mijn favoriete bezorger 😉. Deze keer een heerlijk toetje erbij gekozen. Tassen prachtig versierd! Was weer een feestje! Bedankt allemaal! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/22/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestellen regelmatig. Lieve mensen, altijd vers eten en bezorging ook altijd top. Dikke 10 dus! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/22/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer erg lekker, zoals gewoonlijk. Voor mij had er iets meer saus op gemogen, dan zal ik er de volgende keer apart bij melden This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/22/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima in orde, op tijd en lekker! 5/21/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk 5/18/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/17/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heeeeerlijke pokebowl!!!.... lekker vers en goed van smaak!!.. keurig op tijd bezorgd!!... AANRADER om hier te bestellen.. en wat een leuke papieren zal met persoonlijk tintje!!!... Leuk!!! 5/17/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker en snel bezorgd. Er stond een leuk persoonlijk berichtje op de tas heel attent. Ik zal hier zeker vaker gaan bestellen. 5/17/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al een aantal keren besteld. De porties zijn super, de prijs en kwaliteit zijn top. Waarom je hier wilt bestellen is de ruime keuze aan verse ingrediënten. Voor de eigenaar van deze onderneming ga zo door, bedankt voor de fijne service en de heerlijke pokebowls! 5/16/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vriendelijke bezorger, op tijd en goede service! 5/16/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker eten en het personeel is altijd vriendelijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker gegeten en hele leuke bezorgers! De eigenaar is ook een topper! ;) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker en fijne levering! 5/13/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/13/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/13/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/10/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/10/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk en super snel afgeleverd 5/9/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle service van een overheerlijke, verse pokebowl. Altijd weer in een tasje waar je vrolijk van wordt!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Makkelijk bestellen, super vriendelijk personeel, altijd mooi verpakt en super lekker! Toppers! 5/7/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd genieten, zowel van het ontzettend lekkere eten als van het enthousiasme waarmee ik ontvangen word wanneer ik het op kom halen. Bedankt! 5/7/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
As always very good and tasty food. Until now I never got disappointed from the service and food. Prices of the bowls are getting higher but the quantity is the same. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geleverd op het juiste moment, goede kwaliteit eten en super leuke bezorgster:) 4/30/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Via de website besteld, bij afhalen was het optijd klaar en werden we vriendlijk geholpen. Heerlijk gegeten!! Zeker voor herhaling vatbaar. 4/30/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor het eerst besteld , maar voor herhaling vatbaar !! 4/27/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/25/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker weer 4/25/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima poke bowls met geweldige bezorgservice (snel en vriendelijk) ! 4/23/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pokebowl is erg lekker 4/21/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als vanouds! Zeer goede kwaliteit, erg snel bezorgd en op de website vind je geen poespas. 4/21/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 4/21/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/18/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/16/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon echt lekker en super vers en hele leuke mensen! Niets dan lof voor deze zaak! Eten er bijna elke week.. 4/16/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede service en vriendelijk! 4/14/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super goede service! Je kan er lekker en goed glutenvrij eten, want er wordt goed op gelet. 4/12/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vriendelijke bezorger en weer erg lekker 4/12/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaakte weer prima! 4/12/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk !! 4/9/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/9/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/8/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heb weer genoten. Elke x is het een feestje. Inmiddels verschillende geprobeerd maar echt, allemaal super lekker!! 4/8/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker en vers. Geweldige eigenaar!! 4/7/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel klantvriendelijk en heerlijke pokébowls. 10/10 4/6/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer een heerlijke poke op! Desserts zijn ook aan te bevelen. 4/2/2022
Poke en Sweets 5 stars after 1485 reviews
Poke en Sweets