Reviews


5 stars after 2177 reviews
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten! Altijd snel bezorgd, door vriendelijke mensen. 6/14/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ontzettend vriendelijke bezorger & Zoals altijd werd ik ook helemaal blij van de leuke tekeningen op de verpakking. Super! 6/14/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De lekkerste bowls van Oosterhout en omstreken! 6/13/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer een heerlijke bowl gegeten. Heerlijk vers en een geweldige service! Ik ben fan 🤩 6/12/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/10/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
6/7/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/7/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer helemaal top, keep up the good work! <3 6/6/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/3/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/3/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Horen alle ingrediënten van een bowl door elkaar heen aan te komen? Het was lekker, maar wil liever de smaken naar believen te nemen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/2/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/1/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd snel en lekker!! Nu zijn ook onze dochter verkocht. 5/31/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/31/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pokebowls en snel bezorgd 5/29/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/29/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top team 5/24/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed en lekker 5/24/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/19/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super! Goed gevuld en snelle bezorging This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/19/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed en heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/19/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
misten de saus op de pokebowl This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/19/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super vriendelijke bezorger! 5/18/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker, aanrader. Enige puntje van “kritiek”, iets meer saus zou de pokebowl nóg lekkerder zijn! 5/18/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Had extra avocado besteld en betaald voor bij de poke bowl helaas is die niet meegekomen. Verder was alles prima! 5/17/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke poke bowls, snel bezorgd en nabestelling ook keurig geregeld! 5/14/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel bezorgd en het was weer heerlijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Even uit beeld geweest in de winter… Adres veranderd maar aan de kwaliteit helemaal nirys! Perfect. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het was weer heel lekker zelf de poke bowl samen gesteld veel keus de bezorger was ook heel vriendelijk en snel bezorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd snel en lekker!!! 5/11/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk zoals altijd 5/10/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/10/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Erg lekker gegeten! Prijs/kwaliteit prima, maar bezorging wel een half uur later dan beloofd. Hopelijk dat deel volgende keer beter. :-) 5/9/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/7/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/5/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/2/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/2/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel geleverd en heerlijk gegeten 4/30/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/27/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/26/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het duurde deze keer langer dan de verwachte 30 minuten en de avocado zaten bruine plekken op. Oh en de croutons smaakten oud. Ik bedoel er verder niks mee maar wil het wel even gemeld hebben. 4/26/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorger echt een beleefde jongen en snel met bezorgen. Maar bestel redelijk vaak bij jullie en altijd tevreden maar deze keer was het minder het zag er een beetje onsmakelijk uit alles lag door elkaar en door de rijst zaten klonten rijst aan elkaar . Groente zag er niet fris uit en een topping was vergeten en ook erg weinig 4/26/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/25/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/23/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere poke bowl, snel besteld en thuis bezorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor herhaling vatbaar This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed! Nieuwe locatie nog dichterbij ons huis :-) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect 4/19/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ze waren heerlijk en een kleine bowl is een prima maaltijd, zoals aangegeven door de medewerker 4/11/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/7/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/7/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/7/2024
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd, weer super lekker! 4/5/2024
Poke en Sweets 5 stars after 2177 reviews
Poke en Sweets