Reviews


5 stars after 230 reviews
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Stond bij dat het binnen 30min er was uiteindelijk was het uur later 5/25/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk waren de pokebowls weer! En snelle bezorging, helemaal top!! 5/25/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Favoriete bezorgrestaurant van Oosterhout! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was opnieuw SMULLEN! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd perfecte swrvice; goede en persoonlijke bezorging en het eten was wederom erg lekker! 5/22/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/22/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super!!! 5/21/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect zoals altijd! :) 5/21/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Garnalen waren niet allemaal zonder darmkanaal, verder top 5/21/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima website, lekker snel bezorgd, lekker eten ( al was de dressing op de Aloha Salmon wat karig ) Aanrader ! 5/20/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/18/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer een geslaagde bestelling! Als het kon bestelde ik elke dag! Super vriendelijk en heerlijk eten. 5/18/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed gevulde bowls, voortreffelijk van smaak This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vriendelijk en beleefd. Snelle bezorging This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Is het mogelijk om bij de sausen aan te geven wat het is. Nu bestellen we elke keer de zelfde omdat we niet weten wat de andere zijn. Verder echt lekker. Echt een aanrader. 5/16/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkerrrr 5/16/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk!!! As always :D 5/16/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Toppie !! 5/15/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Twas weer heeeeerlijk! Echte aanrader! 5/14/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/13/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten, gaan we zeker nog een keer bestellen! Op tijd bezorgd! 5/13/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/12/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/12/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke ingrediente leuke attentie op de tas , Zie fb en insta staat een foto😁😊👍 5/12/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker gegeten en bedankt voor de persoonlijke groet op de papieren zak. Dat zorgt voor extra plezier! 5/12/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/11/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas was het zondag erg druk. Hierdoor zijn er wat dingen mis gegaan. Wij wachten liever iets langer en dat het dan allemaal volledig is en dat het klopt dan dat het afgeraffeld wordt en niet compleet is. Ook blijft eerlijkheid heel belangrijk en geen smoesjes. Verder was het eten lekker 5/11/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk en op tijd geleverd. Dank je wel🤗 5/11/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals alle keren, snelle Service en het eten super lekker en vers. Vandaag voor het eerst een dessert besteld!! Wow niet normaal zo lekker ❤️ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top top top.....ga hier vaker bestellen 5/9/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/9/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig service en weer lekker gegeten! 5/9/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/8/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd erg lekker en snel besteld en bezorgd 5/7/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Super service met bezorging in Geertruidenberg. Eten netjes verpakt en zelfs versierd. Echt een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar! 5/7/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was gewoon heel lekker en goed. Snel bezorgd en de site is ook heel duidelijk. En alles wel goed bezorgd door de bezorgster. 5/6/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De beste poké bowl van Oosterhout en omstreken, snelle bezorging en altijd goede kwaliteit, met als kers op de taart heerlijke toetjes. 5/6/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Toppie ! 5/4/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten, ben zo blij dat mijn dochter jullie heeft aanbevolen 5/4/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer super genoten. Super vers altijd. Echt heerlijk 5/4/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/3/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/3/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niet alleen is het eten echt heel erg lekker en vers, de service is ook uitmuntend! Wat een leuk bedrijf! Wij bestellen hier bijna elke week! Echt gewoon goed! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/3/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ontzettend snel bezorgd en ontzettend lekker gegeten. Leuke versiering op de zak. Maakt het toch een klein feestje. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/3/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke Bowls! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/3/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
In deze Corona tijd is het vers en gezond van Poké Bowl super belangrijk, en als er dan ook nog op de tas staat: Knuffel voor jou! dan kun je er lichamelijk en mentaal weer helemaal tegen! 5/2/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was heerlijk en keurig op tijd,dank je wel voor de lieve tekst op het tasje 5/2/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niet handig dat je bestelling pas na Half 5 kan worden ingegeven op de website, super ongemakkelijk. 5/1/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/1/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/1/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/1/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker gegeten en keurig optijd afgeleverd! We gaan zeker vaker bestellen 5/1/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker gegeten.....!! 4/30/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd snel geleverd en top eten (: 4/30/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top heerlijk gegeten en tijdig bezorgd ! 4/28/2020
Poke en Sweets 5 stars after 230 reviews
Poke en Sweets