Reviews


5 stars after 444 reviews
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/17/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig eten, iedere keer weer een feestje op tafel😊 en die persoonlijke touch op de tasjes GEWELDIG👍 9/15/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker weer! En de handgeschreven boodschappen op de tas blijven geweldig! 9/14/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/13/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/13/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/13/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/13/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/13/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/13/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/13/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/13/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt waar voor je geld. Uitstekend gevulde bowls. 9/12/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/12/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en snel gebracht met een leuke persoonlijke boodschap op het tasje ! 9/12/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/12/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, goede bezorging (er ontbrak een salade maar die werd meteen nabezorgd) leuke tekst op de bezorgtas😉 9/12/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niets op te merken over de bezorger hoor maar zie liever die leuke dame met die volle bos krullen 😘 9/12/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel fijn en lekker tijdig geleverd. Gisterenavond stond op de site; door drukte tijdelijk gesloten; dat is verwarrend. Ik zou eerder zeggen doordat wij werken met dagverse producten zijn wij vandaag uitverkocht👍 9/11/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijk en snelle bezorging! 9/11/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/11/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/9/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker gegeten en ook enorm snel bezorgd! Altijd leuk, die persoonlijke boodschap op de tas:) 9/8/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/8/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/8/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekker en supervers!! En dan ook nog met een superservice en persoonlijke touch! Heerlijk!! 9/7/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/7/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer goede service en kwaliteit. Poke en Sweets maken het waar. 9/7/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Moest even zoeken, gezien jullie hier niet meer op thuisbezorgd staan :D This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/6/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt goed gewoon! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/6/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk, iedere keer weer! En altijd keurig op tijd bezorgd in een leuke versierde tas door attente bezorger 👍 9/4/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/4/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zalig, ook voor lunch! Vers, snel bezorgd en altijd vriendelijke service! 9/3/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker, op tijd bezorgd en gewoon top👍 9/1/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is zoooooo lekkerrr!!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/30/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/30/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging met een leuke boodschap op de tas. Heerlijke poke bowl! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/30/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/30/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten nadat een vriendelijke bezorgster het eten bracht This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/30/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/29/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super goede en snelle service , eten is altijd heerlijk al een paar keer besteld en super tevreden!! 8/28/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere pokebowls! Vers en ruim voldoende. Bezorger was zeer vriendelijk. Tekst op het tasje is erg leuk! 8/26/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/26/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/25/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom besteld en wederom heerlijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/23/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel erg lekkere poke bowl yellow fin tonijn! alleen de lemon cheescake was erg klein voor wat je er voor betaald. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/23/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/23/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/22/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Erg fan van de pokebowls. Helaas deze keer 1 ingredient ontbrak en een flinke graat in mijn zalm. Maar zal zeker nog eens bestellen want smaak is super! 8/22/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Iets te weinig. Smaak was goed, heel vriendelijk personeel en snelle service. En leuk persoonlijk berichtje! 8/21/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/21/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima, Alles lekker vers en op de afgesproken tijd afgeleverd. De zonnetjes e.d op de verpakking vonden we ook leuk. 8/21/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom snel bezorgd en hele lekkere Poke Bowls! 8/20/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon top!!! 8/20/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/20/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon top 8/19/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/19/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijk eten hier!! Snelle bezorging met een persoonlijk tintje en lieve bezorgers! 8/19/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker. Dit keer was de surimi alleen nog bevroren. Volgende keer weer 5 sterren😁 8/18/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/18/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/17/2020
Poke en Sweets 5 stars after 444 reviews
Poke en Sweets