Reviews


5 stars after 1868 reviews
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/9/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eindelijk weer een pokebowl restaurant wat top kwaliteit levert!!! 6/8/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten (was onze eerste bestelling) en ontzettend attente verzorging! Wij komen terug. 6/7/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sneller dan verwacht, en weer heerlijk! 6/5/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Supersnel! Toppp! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/4/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/3/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/3/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel en lekker! 6/3/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijk, altijd vers en altijd snel bezorgd! Kunnen veel restaurants in Oosterhout een voorbeeld aan nemen! 6/2/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere gerechten, prima bestelservice, aanrader! 6/1/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/1/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
ToppieπŸ‘πŸ‘πŸ‘ 6/1/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en super snel bezorgd! 5/30/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het was heel lekker zelf samen gesteld poke bowl en keurig op tijd bezorgd en heel vriendelijke bezorger 5/29/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top gegeten! Echt een heerlijke poke bowl. Website is overzichtelijk en bestelling tot netjes op tijd klaar. 5/29/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/26/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/25/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/24/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/23/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super bediening En echt heel erg lekker De moeite waard This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/21/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas was de rijst aan de droge kant en zaten er andere toppings op die we hadden besteld. We gaan er wel graag naar toe, want het eigenlijk altijd erg lekker. Volgende keer beter! 5/20/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch weer 5/20/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker weer! Deze keer echt goed gevulde bowls, zeker zijn geld kwijt! 5/20/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer lekker zoals gewoonlijk 5/19/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd uitstekende kwaliteit en op tijd geleverd 5/19/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, perfect op tijd klaar 5/18/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke poké bowl en vriendelijke bezorgster 5/18/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering en een lekkere poke bowl! Super aardige eigenaren.. 5/16/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/16/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/16/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pokebowl was niet te eten, bezorger belde met buitenlands nummer en sprak geen nederlands This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/14/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker 5/13/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/13/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/7/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! De eerste keren ben ik gewoon binnen gelopen voor een bestelling, maar nu voor het eerst online besteld. Alleen even onthouden dat ik volgende keer ook de wasabisaus erbij wil ;) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/7/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/5/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pokebowl was erg lekker. Alleen was de avocado erg hard en heb ik deze hierdoor eruit gehaald. Verder erg goed en snel geleverd 5/1/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/1/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten is erg lekker. Helaas is wat mij betreft de prijs/kwaliteit verhouding inmiddels uit balans geraakt. Ik vind het te duur voor wat je krijgt. Voor mij een reden om af te haken. 5/1/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/1/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keurig verzorgd en het was erg lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/30/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt een Superheerlijke Pokebowl gegeten!!!!... goede kwaliteit!!... Echt heel erg Vers van smaak en vooral Supergoed Gevuld.. (en niet met alleen maar rijst)... en dan ook nog eens gekregen precies op tijd...... Echt een aanrader!!!!!!!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/30/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/30/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk zoals altijd 4/29/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer erg lekker en zag er top uit. Erg fijn dat de avocado apart erbij geleverd werd. Superservice volgende x zeker weer. 4/29/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon weer goed en lekker πŸ‘ 4/28/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit altijd constant perfect, echt! 4/26/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/26/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pokebowl en snel en op tijd bezorgd! Zal gauw weer eens bestellen. 4/25/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/23/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
First time and gratelly surprised by the quality and freshness of the dishes. It is a bit pricey but the small size was sufficient for a light meal. Perhaps it should be mentioned that all bols include rice, as a base. 4/17/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Normaal altijd heerlijk. Maar deze keer was de tonijn echt niet lekker, geen saus in de bowl en geen stokjes bij de bestelling… jammer ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/16/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/16/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
In een woord: verrukkelijk!! 4/13/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk, als altijd 4/12/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dit was de 2x dat ik heb besteld bij Poke & Sweets. Volgens de website zou de bezorging ongeveer 30 minuten duren, ze stonden al binnen 20 minuten aan de deur, hoe fijn! Hele vriendelijke bezorger die nog lekker even kort een praatje maakt. De eerste keer ging ik voor veilig en bestelde de boel met geroosterde kip, die was lekker. Vandaag heb ik de pokebowl met tonijn en surimi besteld en hij was ronduit heerlijk. Meestal ligt er bij pokebowls onderop een grote plakkaat met rijst en daarop een paar toppings, maar deze pokebowl was mooi in balans. Ik heb eigenlijk niet een hap met alleen rijst hoeven nemen. Hele lekkere en verse ingrediënten, ik heb ervan genoten! Volgende keer ga ik de andere bowls eens uitproberen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/9/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/8/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bowl was iets droger dan andere keren 4/8/2023
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel geleverd en erg lekker! 4/7/2023
Poke en Sweets 5 stars after 1868 reviews
Poke en Sweets