Reviews


5 stars after 1340 reviews
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd lekker vers, naar eigen smaak geheel zelf samen te stellen en dus uiteraard altijd super lekker👍🏻 1/27/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Besteld en een kwartier later afgehaald. Supervriendelijk ontvangen in de winkel, bestelling stond al klaar. We hebben heerlijk gegeten. 1/26/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker, vriendelijke bezorgster 👍 1/24/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik vind het super lekker eten, ziet er super verzorgd uit, smaakt geweldig. Wel vind ik dat je bijna 1,5 uur moet wachten op je eten vind ik niet kunnen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat de rijst niet nog wat lauwwarm is. Verder een lekkere pokebowl. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/22/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/22/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super leuke bezorgingstas met een persoonlijke groet. Maaltijd is heerlijk, vers en ruim voldoende. Echt een traktatie 1/21/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas bij onze 2x extra ingredienten toegevoegd. Echter deze niet in de bestelling ontvangen. Jammer. Betaal je wel 7 euro voor. 1/20/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/20/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/20/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
enige jammerlijke ;) een collega miste de keuze Tempura garnalen, ipv kleine verse 1/20/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke poke bowl met verse ingrediënten. Op de website kun je makkelijk bestellen en je krijgt een vrolijke tas met eten! :) 1/19/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2e keer dat is besteld heb en het is echt weer net zo heerlijk!! Echt een aanrader 😁 1/18/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/17/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Demi maakt goede bowls Lekker gegeten hier heerlijk 1/17/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Normaal vinden we dit echt de beste poke bowls van Oosterhout en omgeving. Helaas viel deze keer (voor het eerst) een beetje tegen. Volgende keer beter ;) 1/17/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker gegeten weer. Snelle service en kwaliteit is echt top! Jammer dat er vanuit Oosterhout bezorgd moet worden en dat dat niet altijd mogelijk is. 1/17/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer top gegeten!👍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/16/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/16/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Normaal goed maar nu mijn verkeerde bestelling gehad This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/16/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goeie toelie. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/16/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/16/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/15/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk 1/14/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk!! 1/14/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/14/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer top 1/13/2022
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
zoals gebruikelijk perfect eten en perfecte bezorging 12/22/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/20/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed gevulde bowl, lekkere toppings. Hele snelle bezorging naar Geertruidenberg👍🏼 We bestellen zeker nog eens. 12/20/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed gevulde bowl, lekkere toppings. Hele snelle bezorging naar Geertruidenberg👍🏼 We bestellen zeker nog eens. 12/20/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed gevulde bowl, lekkere toppings. Hele snelle bezorging naar Geertruidenberg👍🏼 We bestellen zeker nog eens. 12/20/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling was door hinder wat later, maar ben telefonish goed op de hoogte gehouden! Zoals altijd een top service en een lekkere pokebowl! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/19/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was prima tevreden 12/18/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/17/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/16/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bezorging was mooi op tijd en het eten was heerlijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/12/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
💪🏻 12/10/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/10/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was zo als gewoonlijk weer heerlijk,ik ben gek op dit eten! 12/9/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/8/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer top 12/7/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/6/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten super service echt een top bedrijf!!! Sterren verdienen ze zeker, kan het blijven eten ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/5/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/5/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ja hoorrrr, we hebben weer eens besteld. Altijd lekker, snel bezorgd en gezellig versierd. Zo ook vanavond. Top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/5/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/4/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en super vriendelijk ontvangen in de winkel. Als bonus nog een mooie Sint en Piet tekening op de tas, met mijn naam. Top 12/3/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd, top. Lekker en snel geleverd 12/1/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/30/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Volle tevredenheid mijnerzijds. Voor alle 3 items volle score 11/30/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/28/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/28/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd gezellige bezorgers en leuke gepersonaliseerde zakjes 😁 Minimaal 1 x per week voor ons! Heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/28/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk! 11/26/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk en altijd een snelle bezorging. 11/25/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super strak en lekker geregeld! 11/25/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
11/25/2021
Poke en Sweets 5 stars after 1339 reviews
Poke en Sweets