Reviews


5 stars after 690 reviews
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor de eerste keer besteld. Was heel lekker. Zeker voor herhaling vatbaar👍👍👍 1/19/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kei lekker en heel leuk zon persoonlijke tekening op de tasjes 1/19/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima service, goede smaak en op tijd bezorgd. 1/18/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorgen “helemaal” in Geertruidenberg! Topservice!! En dan was het ook nog heeeeerlijk!!!! Bedankt!! 1/18/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Service en eten perfect This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Na een klein foutje was weer snel opgelost kan iedereen over komen maar het was weer lekkerrrrrrr🥣 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/16/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/15/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 1/15/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pokebowls waren heerlijk en ook de macarons zijn een echte aanrader! 1/14/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pokebowl Spicy yellowfin op! Makkelijk en snel te bestellen en attente verrassing tasje met groet erop. AANRADER! 1/14/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/14/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/13/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/13/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik mis nog de keuze of je eventueel sla wilt of andere rijst, evt couscous ed. 1/12/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/12/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pokébowl gegeten, goede kwaliteit. Goede (grote) portie. Bestelling werd netjes en op tijd geleverd (iets eerder zelfs!). Leuk dat er een gepersonaliseerde boodschap op de tas staat geschreven. Laat zien dat er echt aandacht wordt besteed aan de bestelling. Zeker voor herhaling vatbaar. 1/11/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Blijft een topper! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pokebowls. Verse producten en de carrot cake is erg lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/9/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk was de service en het eten weer top ❤️ 1/9/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/9/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk en snel bezorgd! 1/9/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top bezorger 1/8/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/7/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom super lekker en ruim voldoende. Er is geen betere! 👍👊💪🏆 1/7/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/6/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle en goede service, het smaakte ook heerlijk 1/5/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Netjes van te voren gebeld over een iets te late levering (hooguit 10 minuutjes). Daarnaast nog een extra toetje gekregen. Top service! 1/4/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/4/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk genoten weer 1/4/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Iedere keer weer verrast door de goede kwaliteit van het eten en de service. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/3/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Leuke zeer attente nieuwjaarsgroet op de bezorgde zak. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/3/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/3/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/2/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was er vlot en smaakte goed. Er was alleen vergeten zalm bij te doen. Die had ik extra besteld. Kan een keer gebeuren.Gaat anders altijd goed. 1/2/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Twee heerlijke pokébowls besteld, netjes op tijd aan huis bezorgd door een enthousiaste bezorgster met een leuke, persoonlijke boodschap op de verpakking. Helemaal top! 1/1/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Super service 12/30/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Anders dan gebruikelijk was ik deze keer niet helemaal tevreden. Bij één van de vier bestelde poke bowl ontbrak een extra ingrediënt wat ik had besteld. Heb een foto van de bon en poke bowl gemaakt als 'bewijs'. De smaak was er niet echt minder om, maar wel gemiste kans natuurlijk. 12/30/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor het eerst hier de pokebowl besteld. Erg lekker en snel (binnen 45 min) bezorgd. Gratis knabbeltje erbij en het tasje leuk en persoonlijk versierd. Voor herhaling vatbaar! 12/30/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/29/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/28/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk zo als gewoonlijk, Wij zijn zeer tevreden klanten een dikke 10 voor jullie !! 12/28/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hadden garnaal besteld, maar kregen zalm. Gelukkig wel erg lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/27/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/27/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/27/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/27/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/27/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/24/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! En telkens zo’n leuk berichtje op mijn tasje. Genoten 12/24/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom genoten van de heerlijke bowls 👌👍 12/24/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/20/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/20/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk!! 12/19/2020
Poke en Sweets 5 stars after 690 reviews
Poke en Sweets