Reviews


5 stars after 608 reviews
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten! Goede snelle service This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/8/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/8/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/7/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker, aardige mensen en kon ook glutenvrij. 11/6/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De Poke bowls waren heerlijk!! Voor herhaling vatbaar!! 11/6/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
super 11/6/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas een keer iets te laat. Vorige keren wel netjes op tijd. Kwaliteit is gewoon uitstekend 11/6/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerste keer besteld en echt een aanrader! Heerlijk en gratis spicy seaweed. Top tent <3 11/6/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super eten en vooral de bezorging. Tip nu met huidige corona crisis geen contanten om fooi te geven. Graag een mogelijkheid om fooi te geven online 11/5/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vriendelijk personeel en persoonlijk twist op de tas,leuk! 11/5/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten dikke prima, bezorgster nog beter 😘 11/3/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pokebowls 11/2/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/2/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten, bestelling zelfs voor afgesproken tijd en voor mij vertrouwde kwaliteit. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/1/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/1/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vriendelijk geholpen. Heerlijk genoten van de schotels. Voor herhaling vatbaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/1/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vriendelijk geholpen. Heerlijk genoten van de schotels. Voor herhaling vatbaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/1/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/1/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/1/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk vers en gezond eten. Snelle en vriendelijke levering aan huis! Top! 10/31/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We waren verrast door goede kwaliteit en service en mooie verpakking, komen zeer nog een keer terug! 10/31/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/30/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/30/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/29/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker eten en wat een leuke en persoonlijke benadering tijdens ophalen (tasje met tekening en naam) 10/28/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/28/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/28/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk elke keer weer! 10/28/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom ontzettend goed. Goede, snelle en persoonlijke bezorging. Daarnaast smaakt het eten ontzettend lekker en vers. Zeker een aanrader :)! 10/26/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere bowls en de triple chocolate pie, maple pecan en macarons zijn ook heeerlijk! 10/26/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/26/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/26/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastische service en ondanks dat ze een ingredient vergeten waren alsnog een nieuwe pokebowl gekregen binnen 5 minuten aan de deur!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/10! Het is onze trouwdag vandaag en daarvoor kregen we een extra'tje erbij! Ontzettend lief ♥️ ook waren de poke bowls weer top zoals altijd! Heerlijk&Vers 👍 10/24/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/24/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/24/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd was het weer heerlijk en snel thuisbezorgd. 10/24/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer top & superlekker! Morgen weer een bestelling voor onze trouwdag♥️ 10/23/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere poke bowl en onwijs snel geleverd! 10/23/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede service, vriendelijk personeel 10/23/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk 10/22/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/22/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was verrukkelijk! 10/21/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op aanraading van een collega die al meer van jullie had besteld ook maar eens geprobeerd. Lekker en uitstekende service 10/21/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/19/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het was weer heerlijk! deze keer met mango en komkommer, lekker vers en gezond! 10/19/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De Bowls waren weer als gewoonlijk, heerlijk vers en goed gevuld. 10/19/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Met de bezorging ging het mis, maar dit is goed opgelost!! Desserts waren heerlijk😋 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles heerlijk vers en snel bezorgd. Top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top zoals altijd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alweer een goede maaltijd! Top kwaliteit 10/17/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/17/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
10/17/2020
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eerste keer dat ik bij Poke en Sweets bestelde, ik had speciaal aangegeven cash te betalen en om bij de opmerkingen te schrijven dat ik betaalde met een briefje van €50,-. Dit was ook gearceerd op de bon, maar de vriendelijke bezorgster bleek maar maximaal €10,- wisselgeld bij zich te hebben i.p.v €22.50,-. Haar leidinggevende was gebeld, ze is zonder geld vertrokken en 2 uur later (pas om 19.25 uur werd de betaling aan de deur afgehandeld). Wij hebben allebei een super lekkere bowl op en een stukje carrot cake, maar eerlijk gezegd vond ik het wel een beetje vreemd dat er geen enkele tegemoetkoming is geweest en we wel 2 uur hebben gewacht voordat de bezorgster terugkwam om het geld te innen, helaas. Los van dat was het eten wel heel erg lekker. 10/17/2020
Poke en Sweets 5 stars after 607 reviews
Poke en Sweets