Reviews


5 stars after 2085 reviews
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd is het super vers en heel lekker 🫢🏼 11/16/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mijn eigen poke bowl samengesteld en weer heerlijk gegeten!! Lekkere ingrediënten, veel tonijn en snel bezorgd! Aanrader ;) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/12/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bezorger is super leuk. Wat een lieverd 11/11/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nog steeds de beste <3 11/11/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/9/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/9/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eigenlijk heb ik alleen maar zeer positieve ervaringen met poke&sweets. Ze zijn enorm vriendelijk en bezorgen mooi op tijd. Het eten is altijd lekker en van goede kwaliteit. De tasjes waarin het bezorgt wordt maken ze altijd extra vrolijk met een persoonlijke boodschap of tekening. Super gepassioneerd en creatief dus! Ik geef dan ook graag nog extra fooi wanneer ik contanten in huis heb. 11/7/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5 sterren, super! 11/6/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Generous, delicious, can't fault it! Just order already! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/5/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/4/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/1/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitermate tevreden over Poké & Sweets. 11/1/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/30/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer lekker echter had ik drie kleine stukjes mango met een bruine plekje en een fruitvliegje erbij ( levend ) verder altijd 10/10 oordee uiteraard This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/29/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/27/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/24/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/22/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/20/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/20/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/19/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal top, alles naar wens, alleen maar positief, ga zo door!! 10/19/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke poke bowls, gewoon de beste van Oosterhout! 10/18/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/17/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/16/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top, smaakte weer heerlijk, zoals altijd 10/16/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/16/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker ga zo door.!¡ 10/13/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekend 10/13/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/12/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/8/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/8/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/7/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/7/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/5/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede bezorg service en heerlijke pokebowl. Zeker het geld waard! 10/3/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De man die het bezorgde was echt super vriendelijk en snel, het eten was ook echt goeie kwaliteit This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/1/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk vers 9/30/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/29/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker en verrast door de leuk versierde tas bij ophalen :) 9/27/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dit is de eerste keer dat ik niet tevreden ben. Er zaten andere toppings op dan besteld en die op de bon stonden. Producten die ik niet lekker vind. Daarom kies ik ze ook niet. Erg jammer dat ik niet heb kunnen genieten zoals anders. Zonde van zo veel geld. 9/26/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pokebowl was heerlijk! En heel leuk verpakt :) Dankjewel! 9/26/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een gedeelte van de bestelling was niet geleverd. Dit werd echter goed opgelost door een snelle nalevering en gratis macarons. Bedankt voor de goede service! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/24/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/23/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke pokebowl, vers, goede ingrediënten. Top! 9/22/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/22/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaakte prima! 9/22/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bakjes waren volgens mij omgevallen was 1 grote puinhoop 9/21/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt heerlijke pokebowls πŸ‘ 9/20/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/18/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/17/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/17/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Complimenten, erg goede pokebowls met verse ingrediënten van goede grote! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/17/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Makkelijk te bestellen en heerlijk gegeten 9/16/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker 9/16/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/13/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/12/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zowel met kip als de vegetarische bowl waren voortreffelijk. 9/11/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker. Vers. Goede levering. 9/11/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/11/2023
Poke en Sweets De Heuvelstraat 2 +31 64 1770524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! Vorige keer aangegeven dat ik extra avocado had besteld maar weinig avocado had gekregen, nu had ik dat weer aangevinkt en nu kreeg ik wel veel avocado πŸ’ͺ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/10/2023
Poke en Sweets 5 stars after 2085 reviews
Poke en Sweets