Reviews


5 stars after 1340 reviews
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Onze eerste keer bij Poké en Sweets. De kwaliteit was goed, de (extra) service was top en het eten smaakte heerlijk. Voor ons in ieder geval niet de laatste keer! 11/24/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/23/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een super aardige en enthousiaste bezorger die aan de deur kwam en de tijd nam om mij een smakelijk eten te wensen is altijd fijn! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/21/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
👍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/21/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heel tevreden! Verse producten, heerlijke smaak, snelle levering en betaalbaar. 11/20/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer heerlijk! 11/20/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top, zoals altijd! 11/20/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer heerlijke poke bowls gegeten. Elke keer weer genieten 11/20/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/20/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super heerlijk. En super lief die cakejes helaas heb ik de halve bak weg kunnen gooien ivm dat er zaden en pinadas op zaten en ik er zwaar allergische voor ben verders is t altijd perfect helaas deze keer n foutje jammer maar verders is t eten altijd goed 11/18/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snelle bezorging en heerlijk gegeten! 11/18/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke poke bowl. Super vers en prima bezorging. 11/17/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/17/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Really nice food and service. Is really lovely that they make personalized bags. 11/16/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Echt heerlijk 11/16/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk weer superlekker. Hoewel geen pokebowl is de chocoladetaart een aanrader als toetje. Al met al goede kwaliteit en snelle levering. 11/15/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom weer top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt heerlijke pokebowls! Ze belde ook netjes dat ze wat later waren. Top service! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele vriendelijke en knappe bezorgster!!! Eten is altijd super! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/13/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer heerlijk! Klantvriendelijk en service is top!♥️ 11/13/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig 11/13/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/12/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer prima en een heerlijk toetje (cheesecake 😊) . Altijd dik tevreden 11/12/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig eten, ook de toetjes zijn een aanrader! 11/11/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom perfect! Lekker maaltje 11/10/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/9/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super! Bestelling was paar minuten later dan de opgegeven besteltijd, kreeg en een telefoontje en een doosje Macarons als excuus…. Top Service, heerlijke pokébowl op👍 11/9/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, leuke bezorging en een persoonlijke touch! 11/9/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top service en lekker eten! Elke keer weer een feestje This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/7/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel en super goed This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/7/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooie en lekkere pokebowl 11/6/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke poke bowls, snel geleverd! 11/6/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker, vers en een super service! 11/5/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk geluncht 11/5/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Steeds weer een verbeterde smaak. 11/4/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vandaag voor de 2e keer afgehaald. Wij hebben weer heerlijk gegeten! 11/3/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/1/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging goed, eten heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/31/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk gegeten met een vriendelijke bezorging. Top!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/31/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mijn bestelling was door de drukte iets vertraagd, ik kreeg een netje telefoontje van de bezorgster dat ze er toen aankwam. Heel netjes opgelost zeker een aanrader!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/31/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/31/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zo lekker dat we speciaal naar Oosterhout rijden This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/31/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ga zo door lieven mensen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/31/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk. Boven verwachting. 10/30/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! 10/30/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/30/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/28/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/27/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/27/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk! 10/27/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect! 10/27/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
By far de beste PokéBowl die ik gegeten heb en de bezorgers zijn ook altijd super vriendelijk! Groetjes, Sandy 10/26/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed gevulde pokebowl! 10/26/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt lekker 10/26/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/24/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/24/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijke pokebowl! De persoonlijke bezorging en het elke keer anders gepersonaliseerde tasje maken het echt af! 10/22/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super goed eten en bezorging erg snel 10/22/2021
Poke en Sweets Leijsenhoek 1 0162 696 462
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd op tijd en vriendelijk personeel! 10/22/2021
Poke en Sweets 5 stars after 1339 reviews
Poke en Sweets